Suplimente gumate Somn Mium / Le miraculeux

Suplimente gumate Somn Mium / Le miraculeux

Mium Lab

Melatonina, un sedativ natural și hormon de reglare a somnului, este asociată cu balsam de lamaie și proprietatile sale calmante recunoscute, California Poppy pentru a îmbunatațt calitatea somnului și L-teanina , care promovează o stare de bine.

block Out Of Stock
Out of Stock
128,44 lei
Cantitate

Stoc epuizat

Jeleuri gumate pentru somn Sommeil 42 bucati Les Miraculeux

Proprietati:
- gumele noastre de somn 100% care nu creează dependență sunt concepute pentru a vă ajuta să dormiți mai bine;
- melatonina, un sedativ natural și hormon de reglare a somnului, este asociată cu balsam de lămâie și proprietățile sale calmante recunoscute, California Poppy pentru a îmbunătăți calitatea somnului și L-teanina , care promovează o stare de bine;
- sunt aromate cu mure și afine, un gust delicios de fructat și gourmet. 

Mod de utilizare:
Cele 2 gume de somn fără zahăr trebuie luate cu 30 până la 45 de minute înainte de culcare . Aveți grijă să nu conduceți după ce vă luați gumele, deoarece funcționează rapid. 
Tratamentul pentru somn fără zahăr este eficient încă de la prima doză , adormi mai repede și calitatea somnului tău este îmbunătățită. După trei săptămâni, ciclurile tale de somn sunt reglate și te trezești mai puțin noaptea. 
Gumele noastre au fost special concepute pentru adulți. Aceasta înseamnă că gumele fără zahăr pentru somn pot fi savurate începând cu vârsta de 18 ani . 

Ingredient activ pentru 2 gume:
Melatonina 1.9g, Trandafir de Mai ( Rosa centifolia) 60mg, Mac de California ( Eschscholzia californica Cham.) 25 mg, Roinita ( Melissa officianalis ) 23mg.

Ingrediente:
Agent de volum: maltitol - agent de gelifiere: pectina - pudra de petale de trandafir de Mai ( Rosa centifolia L.) - acidifiant: acid citric - suc concentrat de morcov negru - extract uscat din partile aeriene de mac de California ( Eschscholzia californica Cham.) - Roinita ( Melissa officianalis L.) - aromatizanti - acidifiant: citric de sodiu - agen de acoperire: ceara de carnauba - melatonina.

Precautii:
Spre deosebire de somnifere, gumele noastre de somn fără zahăr nu creează dependență . Nu provoacă dependență fizică sau psihologică cu sindrom de sevraj sau de rebound după ce încetați să le utilizați. 
Unele dintre ingredientele active din gumele noastre pot fi nerecomandate în cazul unei afecțiuni, al unui tratament medical specific sau al unei anumite stări fiziologice (cum ar fi sarcina sau alăptarea). În acest caz, vă recomandăm să vă consultați medicul înainte de a lua orice supliment alimentar, inclusiv gumele noastre.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. 
A nu se depasi doza recomandata.
A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui. 

Prezentare:
42 bucati

Out of Stock

Use collapsible tabs for more detailed information that will help customers make a purchasing decision.

Ex: Shipping and return policies, size guides, and other common questions.

  • Paste the label on a flat surface on the package
  • Make sure that both 1D and 2D barcodes are clearly visible
  • Ensure that the label is smooth and isn’t creased or wrinkled
  • Check for any tears, dents, holes or scratches
  • Pack your product tightly, with the right size packaging
  • Ensure both barcodes are on a flat surface of the package
SizeSMLXL
Men 7-10 10-13 13-15 15-17
Women 7-9 10-12 13-14 15-16

Example Shown : SIZE XL, Hem to Hem 84cm OR 33 ,SIZE L, Hem to Hem 84cm OR 33 ,SIZE M, Hem to Hem 84cm OR 33 ,SIZE S, Hem to Hem 84cm OR 33