LIVRARE SI RETURNARE

Livrarea este GRATUITA prin curier pentru comenzi cu valoarea totala a produselor mai mare de 300 Lei.

Herbamed.ro livreaza comenzile direct la adresa dvs. prin servicii de curierat, in orice localitate din Romania.
Livrarea comenzii de catre curier se va face in 24-48 ore (zile lucratoare) in orice localitate din Romania.

Comanda va fi procesata si trimisa pentru expediere de noi, maxim, in urmatoarea zi lucratoare de la primirea comenzii. Orice intarziere va fi anuntata de operatorii nostri.

Livrarea la adresa mentionata de dvs. se va efectua intre orele 9-17 (L-V) sau 9 - 14 (S). Pentru ca expedierea sa se realizeze in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii, va recomandam sa alegeti o adresa de livrare unde avem siguranta ca veti fi gasit pentru livrarea produselor intre orele 9-17, in zilele din timpul saptamanii, sau 9-14, daca doriti livrarea sambata. 

In pagina cu informatii despre expediere va fi afisata adresa de livrare si adresa de facturare, aceleasi cu cele declarate la inregistrarea ca utilizator al acestui site. Aveti optiunea de a schimba oricand aceste adrese la care se poate face livrarea sau facturarea produselor.

RETURUL PRODUSELOR

La Herbamed.ro aveti dreptul de retur in termen de 14 zile!

Va rugam sa cititi detaliile procesului de retur al produselor:

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta, Consumatorul are dreptul de retragere din contractul incheiat la distanta, ce rezulta din transmiterea comenzii si emiterea facturii, in cel mult 14 zile calendaristice de la data la care intra in posesia fizica a produselor cu conditia sa notifice Herbamed.ro in scris, prin e-mail, la adresa office[at]herbamed.ro.

Notificarea trimisa in scris trebuie sa contina informatiile conform cu acest formular:

Nume si prenume client

Adresa la care s-a livrat comanda

Telefon de contact

Numarul comenzii

Data livrarii comenzii

Numele si cantitatea produselor solicitate a fi returnate

Herbamed.ro va confirma primirea notificarii de retragere din contract.

Conform cu art. 16, litera e, din Ordonanta de Urgenta 34/2014 se face exceptie de la dreptul de retragere din contract pentru furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Consumator.

Produsele vor fi returnate in ambalajul original, sigilate cu sigilul original al producatorului, impreuna cu toate documentele care l-au insotit si se va folosi aceeasi varianta de transport prin care au fost livrate. Costurile de retur vor fi suportate de Consumator.

Produsele vor fi returnate fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care Consumatorul a comunicat Herbamed.ro decizia sa de retragere din contract.

Herbamed.ro va returna banii in maxim 14 zile, dar nu inainte de data receptiei fizice a produselor returnate, iar suma include si costul livrarii initiale.

In situatia in care valoarea produselor este diminuata ca urmare a modului de manipulare de catre Consumator, pentru a face din nou produsele vandabile Herbamed.ro isi rezerva dreptul de a deduce un cost rezonabil evaluat in functie de starea produsului la receptia fizica a acestuia.

Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere din contract este aplicabil doar clientilor persoane fizice.