Mareste nivelul de energie cu Biotina Swanson!
Fiind o coenzima importanta implicata in sinteza proteinelor, biotina ajuta la mentinerea functionarii corecte a „Cicului Krebs” pentru a obtine corpului dumneavoastra energia de care are nevoie pentru un metabolism eficient.

Pe langa rolul sau in producerea de energie, biotina ajuta la hranirea parului si a unghiilor.

Tehnologia Swanson Supplemelt a creat o formula inovatoare special conceputa pentru a ajuta la promovarea absorbtiei rapide, astfel incat acest supliment deja solubil in apa poate ajunge acolo unde trebuie si mai rapid. Se dizolva chiar in gura, asa ca incepe sa functioneze rapid. Biotina ofera energie cu actiune rapida indulcita cu xilitol.

Beneficii:

- Sustine niveluri sanatoase de energie in organism

- Sprijina sinteza proteinelor

- Hranește parul, pielea si unghiile

Compozitie:
Per capsula 

Biotina .……………………..500 mcg (10000% VNR)

*Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011

Alte ingrediente: Xilitol, manitol,, celuloză microcristalină (fibre vegetale), croscarmeloză de sodu, crospovidonă, hidroxipropil metilceluloză, aromă naturală de cireșe, acid citric, dioxid de siliciu, pulbere de suc de sfeclă, palmitat de calciu, rebaudiozidă A (din extract de stevia). .

Mod de administrare : Ca supliment alimentar pentru adulti, o tableta pe zi. Tableta se dizolva in gura.

Atentie : Acesta este un supliment alimentar, nu este un medicament. A nu se depasi doza zilnica recomanata. A se tine la loc uscat, ferit de lumina si caldura ( temperatura optima 15-30 C ). A nu se administra copiilor. A nu se lasa la îndemana şi vederea copiilor.

20 Produse

In aceeasi categorie

16 alte produse din aceeasi categorie:
Product added to compare.