• Nou

Gumele de bronzare sunt suplimente alimentare bogate în ingrediente active naturale beta-caroten , cupru , luteină , astaxantina ) care asigură un bronz treptat și natural pe tot parcursul anului, pregătesc pielea pentru expunerea la soare și previn imbatranirea pielii.

Ingrediente per 2 gume:
Beta caroten – 1.2 mg
Vitamina A - 200 mcg (VNR 25%)
Cupru - 500 mcg (VNR 50%)
Luteina – 3 mg
Pulbere de alga hematococcus – 6 mg
Astaxantina – 2 mg

VNR = Valoare nutritionala de referinta

Ingrediente:
sirop de glucoză - zahăr din trestie - fructo-oligozaharide - gelifiant: pectină - aromă naturală - extract uscat de gălbenele (Tagetes erecta L.) titrat în luteină - beta-caroten - agent emulgator: lecitină de floarea soarelui - agent de acoperire: ceară de carnauba, vegetal uleiuri (contine uleiuri de cocos si rapita) si antioxidant: alfa-tocoferol - pulbere de alga hematococcus (Haematococcus pluvialis) titrat in astaxantina - citrat de cupru.

Un supliment alimentar solar sub formă de gume pe bază de beta-caroten, cupru, luteină și astaxantină pentru a sustine bronzarea, protejând în același timp pielea de soare.

Gumele solare au aromă naturală de lămâie ! Această aromă, care amintește de soarele sudic, oferă un gust proaspăt care combină atât acriciunea, cât și dulceața.

Gumiile solare sunt formulate cu beta-caroten si cupru care actioneaza asupra activarii productiei de melanina (pigment natural al pielii) pentru a obtine un ten bronzat natural, completat de extracte de luteina si astaxantina , doi pigmenti naturali puternici pentru limita efectele nocive ale soarelui asupra pielii.

Gumele Solar sunt suplimente alimentare vegane bogate în ingrediente active din plante care vă permit să obțineți un bronz treptat și natural pe tot parcursul anului. De asemenea, ele pregătesc pielea pentru expunerea la soare, o protejează de efectele nocive ale razelor UV și previn îmbătrânirea pielii, pentru un ten bronzat și strălucitor.

Gumele noastre solare au fost special concepute pentru adulți . Dacă aveți sub 18 ani, vă sfătuim să consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a lua orice supliment alimentar, inclusiv gumele noastre.

Se recomanda urmarea tratamentului minim 2 luni pentru a obtine rezultate optime. După această perioadă, vă recomandăm să faceți o pauză de cel puțin o lună și apoi să repetați tratamentul de îndată ce aveți chef.

Porția zilnică recomandată este de 2 gumii solare, ideal luate la masă . Dacă doriți să obțineți un ten sărutat de soare pe tot parcursul anului, vă recomandăm un tratament de 2 până la 3 luni pentru cele mai bune rezultate. Dacă doriți să vă pregătiți pielea special pentru un bronz de vară, vă recomandăm să luați tratamentul înainte, în timpul și după expunerea la soare astfel: 1 cutie cu 3 săptămâni înainte de expunerea la soare, 1 cutie în timpul expunerii, 1 cutie după expunere pentru a prelungi bronzul.

Gumele solare nu sunt recomandate fumătorilor cronici din cauza prezenței beta-carotenului. Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, vă recomandăm să vă consultați medicul înainte de a lua orice supliment alimentar, inclusiv gumele noastre.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. 

A nu se depasi doza recomandata.
A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.

9 Produse

In aceeasi categorie

3 alte produse din aceeasi categorie:
Product added to compare.