• Nou

Gumele multivitaminice pentru copii sunt suplimente alimentare în stil dulciuri făcute din Acerola, vitamine și nutrienți minerali . Sunt special concepute pentru a satisface nevoile nutriționale ale copiilor, pentru a ajuta la reducerea oboselii, la susținerea sistemului imunitar și pentru a le oferi energie și vitalitate indiferent de anotimp.

Special dezvoltate pentru micuții cu vârsta de 3 ani și peste, gumele noastre multivitaminice pentru copii sunt calea perfectă către o nutriție echilibrată pentru copiii în creștere.

Ingrediente per 2 gume:

Vitamina A – 120 mcg (VNR 15%)

Vitamina B1 – 0.55 mg (VNR 50%)

Vitamina B2 – 0.7 mg (VNR 50%)

Vitamina B3 – 8 mcg (VNR 50%)

Vitamina B5 – 3 mg (VNR 50%)

Vitamina B6 – 1.4 mg (VNR 100%)

Vitamina B8 – 25 mcg ( VNR 50%)

Vitamina B9 – 0.1 mcg (VNR 50%)

Vitamina B12 – 1.25 mcg (VNR 50%)

Extract uscat de acerola - 160 mcg

Vitamina C – 40 mg (VNR 50%)

Vitamina D – 5 mcg (VNR 100%)

Vitamina E – 6 mg (VNR 50%)

Seleniu – 8.2 mcg (VNR 15%)

Zinc – 2.5 mg (VNR 25%)

VNR = Valoare nutritionala de referinta

Ingrediente:sirop de grâu - zahăr din trestie de zahăr - fructo-oligozaharide - extract de fructe uscate de acerola (Malpighia punicifolia L.) - gelifiant: pectină - acetat de DL-alfa-tocoferol (vitamina E) - aromă naturală - concentrat de suc de morcovi negri - acidifiant: acid citric - nicotinamida (vitamina B3) - citrat de zinc - agent de glazurare: ceara de carnauba - uleiuri vegetale (contine ulei de cocos si rapita) si antioxidant: alfa-tocoferol, citrat de sodiu - antioxidant: extract bogat in tocoferoli - D-pantotenat de calciu (vitamina B5) - pulbere de lichen (Cladonia rangiferina) titrat cu vitamina D - clorhidrat de piridoxina (vitamina B6) - selenit de sodiu - acetat de retinil (vitamina A) - clorhidrat de tiamina (vitamina B1) - riboflavina (vitamina B2) - acid cianocobalamina (vitamina B12) - monoglutamic (vitamina B9) - biotina (vitamina B8).

Gumele Multivitamine pentru copii sunt aromate delicios cu Căpșuni sau Tutti frutti, așa că nu veți avea probleme să introduceți vitamine în dieta copilului dumneavoastră.

Gumele noastre multivitamine pentru copii contin Acerola , care este bogata in mod natural in vitamina C care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar, vitamina B12 care ajuta la reducerea oboselii si vitamina D care contribuie la crestere.

Multivitaminele noastre pentru copii sunt special concepute și dozate pentru a satisface nevoile nutriționale ale copiilor în creștere , oferind vitamine și oligoelemente esențiale. Există multe motive întemeiate pentru a adopta gumele noastre Kids Multivitamin: pentru a-i ajuta să depășească dezechilibrele alimentare, să le asigure buna funcționare a organismului, să reducă oboseala și să le întărească sistemul imunitar.

Gumele Kids Multivitamin pot fi savurate de la vârsta de 3 ani . Pentru adulții peste 18 ani, dozele acestei formule ar fi prea mici.

Oferă-i copilului tău 2 gume pe zi, în orice moment al zilei : dimineața înainte de școală sau după-amiaza, la ora gustării, de exemplu. Vă recomandăm să puneți copiii să le ia la aceeași oră în fiecare zi pentru a stabili o rutină bună. Gumiile Multivitamine Kids pot fi luate in anticiparea perioadelor de oboseala, schimbarea anotimpului, inceputul anului scolar etc.

Tratamentul poate fi prelungit și repetat de mai multe ori pe an de îndată ce copilul dumneavoastră simte nevoia.

Gumele noastre multivitamine pentru copii nu au restricții specifice. Cu toate acestea, dacă copilul dumneavoastră suferă de o afecțiune medicală sau urmează un tratament medical, vă recomandăm să vă consultați medicul înainte de a administra gumele noastre sau orice alt supliment alimentar.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. 

A nu se depasi doza recomandata.
A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.

10 Produse

In aceeasi categorie

3 alte produse din aceeasi categorie:
Product added to compare.