• Nou
    Turmeric cu piper negru Swanson

Turmericul poate fi unul dintre cele mai puternice si versatile suplimente nutritionale disponibile.
De mii de ani, turmericul a jucat un rol semnificativ in medicina ayurvedica si medicina traditionala asiatica. Astazi, stiinta moderna a studiat multe dintre utilizarile istorice ale turmericului, incluzand beneficiile pentru sanatate ca antioxidant, pentru articulatii si cele digestive.

Turmericul, de la planta curcuma longa, este un condiment care da curry-ului culoarea galben stralucitoare. Turmericul este adesea prezentat ca fiind "printre cele mai importante condimente medicinale cunoscute" si este subiectul a mii de articole.
Turmericul este un "bioprotector" ce contine o varietate de compusi activi ce apar in mod natural, care sunt un complex de fito-constituenti foarte valorosi si eficienti.
Acesti compusi sunt numiti curcuminoizi, constituentul cel mai important si mai vindecator fiind curcumina.

Extractul de curcuma a fost studiat clinic pentru sustinerea sanatatii articulatiilor prin inhibarea enzimelor care accelereaza distrugerea articulatiilor si a cartilajelor.

In mod specific, curcumina este o substanta bioactiva care lupta impotriva inflamatiei la nivel molecular.

Curcumina s-a dovedit a fi unul dintre cei mai eficienti compusi naturali care ajuta la sustinerea raspunsului inflamator natural al organismului nostru.

Ca antioxidant, extractul de turmeric neutralizeaza radicalii liberi, stimuleaza propriile enzime antioxidante ale organismului si intervine in reactia in lant care accelereaza progresia mediata de radicalii liberi.

Turmericul functioneaza si ca un ajutor digestiv natural.

Capsulele noastre contin un puternic 600 mg de turmeric imbogatit cu piper negru pentru a asigura o biodisponibilitate optima.

Ingrediente: Turmeric certificat organic (Curcuma longa) (rizom) 600 mg

Piper negru certificat organic (Piper nigrum) (fructe) 5 mg

Alte ingrediente: Hipromeloza (capsula vegetariana), dioxid de siliciu, sare de magneziu a acizilor grasi.

Utilizare recomandata: Ca supliment alimentar pentru adulti, luati o capsula vegetala de una sau doua ori pe zi, cu alimente si apa.

ATENTIE: numai pentru adulti. Consultati-va furnizorul de asistenta medicala inainte de a utiliza acest produs sau orice produs daca sunteti gravida sau alaptati, luati medicamente sau aveti o afectiune medicala, in special daca aveti sau ati avut probleme cu vezica biliara. Intrerupeti utilizarea daca aveti disconfort gastro-intestinal.

A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

20 Produse

In aceeasi categorie

16 alte produse din aceeasi categorie:
Product added to compare.