• Nou

Cautati un probiotic care sa va ajute sa ramaneti in forma excelenta?

Exista unul! Gasseri este un tip unic de probiotic a carui functie il deosebeste de toate celelalte tulpini.
La fel ca multe probiotice, Lactobacillus Gasseri este o bacterie producatoare de acid lactic, care imbunatateste functia si sanatatea tractului gastrointestinal, deoarece acidul lactic actioneaza ca un fel de protectie naturala a mucoasei gastrice.
Dar proprietatile pozitive ale acestui asistent microscopic natural depasesc cu mult scopul suportului digestiv normal.

Multi oameni sunt deja siguri de faptul ca este un plus valoros pentru controlul greutatii, ceea ce il face un supliment excelent pentru orice program de exercitii. Lactobacillus Gasseri este, de asemenea, cunoscut sub numele de „probioticul de fitness”, deoarece ajuta organismul sa regleze nivelul de leptina,

Leptina este adesea numita „hormonul satietatii” deoarece controleaza senzatiile de foame si de satietate, reduce pofta de mancare si imbunatateste simultan metabolismul.

Nivelurile de leptina ale organismului scad de obicei atunci cand o persoana este supusa unei diete de slabire, care la randul sau incetineste metabolismul organismului ca reactie naturala impotriva pierderii inutile de energie.

Acesta este unul dintre motivele pentru care multi dintre cei care fac dieta se straduiesc sa pastreze pe termen lung rezervele pe care le-au acumulat din fitness.

Swanson Probiotics Lactobacillus Gasseri contine 3 miliarde de organisme viabile. DRcaps® vegetariene speciale sunt rezistente la acizi si asigura eliberarea ingredientului direct in tractul gastrointestinal, ceea ce este o conditie prealabila pentru o performanta optima si excelenta

20 Produse

In aceeasi categorie

15 alte produse din aceeasi categorie:
Product added to compare.