COENZIMA Q10 100 MG SWANSON

CoQ10 este o coenzima foarte importanta care sustine functii critice precum cresterea celulelor, producerea de energie, sanatatea inimii, digestia, recuperarea dupa exercitii si este un antioxidant.
Desi organismul produce CoQ10 in sine, pierde aceasta capacitate din ce in ce mai mult in timpul procesului de imbatranire. Asadar, suplimentarea este recomandata atunci cand imbatranesti.

Aportul CoQ10 poate imbunatati, de asemenea, starea energiei celulare a persoanelor sanatoase, astfel incat se sugereaza ca aceasta molecula este un element esential al regimului de suplimentare al majoritatii oamenilor. Alte nume pentru CoQ10 includ Ubiquinol si Ubiquinone deoarece acestea sunt forme pe care molecula le poate lua in corpul uman, dar ambele sunt interschimbabile si pot fi completate.

O serie de stari de boala sunt asociate cu niveluri scazute de CoQ10 - fibromialgie, infarct post-miocardic, depresie, sindrom Prader-Willi, infertilitate masculina, boala Peyronie, migrene si boala Parkinson; fumatorii frecventi prezinta, de asemenea, niveluri scazute de CoQ10. 
Daca cineva este diagnosticat cu oricare dintre aceste boli, se recomanda suplimentarea CoQ10 si acest lucru este valabil mai ales pentru victimele atacurilor de cord si ale pacientilor cu fibromialgie
Oamenii sanatosi pot beneficia, de asemenea, de suplimentarea CoQ10, deoarece se stie ca molecula imbunatateste fluxul sanguin si protejeaza vasele de sange de daunele cauzate de moleculele de colesterol oxidat, precum si reduce acumularea placii arteriale.

O serie de stari de boala sunt asociate cu niveluri scazute de CoQ10 - fibromialgie, infarct post-miocardic, depresie, sindrom Prader-Willi, infertilitate masculina, boala Peyronie, migrene si boala Parkinson; fumatorii frecventi prezinta, de asemenea, niveluri scazute de CoQ10. Daca cineva este diagnosticat cu oricare dintre aceste boli, se recomanda suplimentarea CoQ10 si acest lucru este valabil mai ales pentru victimele atacurilor de cord si ale pacientilor cu fibromialgie. Oamenii sanatosi pot beneficia, de asemenea, de suplimentarea CoQ10, deoarece se stie ca molecula imbunatateste fluxul sanguin si protejeaza vasele de sange de daunele cauzate de moleculele de colesterol oxidat, precum si reduce acumularea placii arteriale.

Compozitie:
Per capsula
Coenzima Q10 …. 100 mg

Alte ingrediente: ulei de soia organic, gelatina, ceara de albine galbenă, glicerina, apa purificata, lecitina de soia, concentrat de ulei de annatto.

Cum se foloseste acest produs?
• Flaconul contine
50 de capsule
• Luati o capsula
o data pe zi, de preferat in timpul mesei, impreuna cu un pahar cu apa.

Atentie :

Nu este recomandat persoanelor alergice la soia.

Acesta este un supliment alimentar, nu este un medicament.
A nu se depasi doza zilnica recomanata.
A se tine la loc uscat, ferit de lumina si caldura ( temperatura optima 15-30 C ). A nu se administra copiilor.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat.

Valabilitate : A se consuma pana la sfarsitul perioadei inscrise pe ambalaj.

Prezentare: Flacon cu 50 capsule.

10 Produse

In aceeasi categorie

2 alte produse din aceeasi categorie:
Product added to compare.