Vitamina E

Vitamina E este utilizata pentru comunicarea celulara, pentru a intari sistemul imunitar si pentru a forma globule rosii din sange. La fel ca vitamina D ajuta organismul sa utilizeze calciu, vitamina E ajuta organismul sa utilizeze vitamina K. Se crede ca administrarea suplimentelor de vitamina E ar putea preveni si o varietate de boli, inclusiv boli de inima, cancere si boala Alzheimer. 

Vitamina E se gaseste in mod natural in alimente si se adauga la unele alimente fortificate. Puteti obtine cantitatea zilnica recomandata de vitamina E consumand o varietate de alimente, cum ar fi uleiuri vegetale, nuci si seminte, legume verzi si cereale imbogatite.

Filtre active

Disponibilitate: 20 In Stoc

Protectia cardio-vasculara este doar unul dintre numeroasele beneficii ale vitaminei E.
Proprietatile sale antioxidante ajuta la protejarea tesuturilor vitale din corpul dvs. impotriva daunelor cauzate de radicalii liberi.
Capsulele noastre cu gel moale au o absorbtie ridicata si furnizeaza 400 UI de vitamina E pe doza.